Мусові десерти – авторський курс Лавро Лариси - BWF

Пошук Best Way Foods

ключові слова
Generic filters
Filter by Категории товаров
Рецепти
Гурме продукти
Індустріальні продукти

Увійти в свій обліковий запис

Створити аккаунт

Реєстрація дає можливість перегляду прихованих рецептів

Register with us by filling out the form below.

Академия шоколада


Мусові десерти – авторський курс Лавро Лариси

Світ захопила мода на мусові десерты. Ще б пак, адже мусовий десерт — це сама ніжність! Більш того, мусове тістечко, приготоване своїми руками — найяскравіше освідчення в кохані…

▶ ️ Пирожное «Какао боб» (без глютена — идеальное сочетание соленой карамели, темного шоколада Callebaut и нежных сливок Debic)

▶ ️ Пирожное «Рassion berries» (нежный мусс со вкусом ягод в сочетании с компоте из красных ягод и яблок, идеальная зеркальная глазурь)

▶ ️ Пирожное «Смородина» (нежный мусс из белого шоколада Callebaut, кули и кремю из черной смородины, оригинальный шоколадный декор)

▶ ️ Пирожное «Яблочный татен» (необычное сочетание яблок, молочного шоколада Callebaut, миндального пралине, карамелизированных орехов и карамели)

Розташування

Chef University, Київ

Вчитель

Лариса Лавро, викладач Chef University

Рівень складності:

Початківець

Дата

Вчитель

Мова

Розташування

Ціна

Статус

18.02.2021

Лариса Лавро

Російська

м.Київ, вул. Машинобудівельна, 41

500

Рівень 1 — Початківець

 


×