Шоколадна вітрина - шоколадні цукерки ручної роботи - BWF

Пошук Best Way Foods

ключові слова
Generic filters
Академия шоколада

Шоколадна вітрина – шоколадні цукерки ручної роботи

Цей майстер клас для фахівців та любителів шоколаду – темперування шоколаду, реалізація технології форм цукерок, глазурування цукерок. Технологічні та практичні заняття по шоколаду, пропонуємо всю необхідну та корисну інформацію по продукту.

 

ПРОГРАМА:

👉 Корпусні цукерки:

▶ Цукерка з м’яким алкогольним мармеладом з апельсину і Куантро

▶ Медовик (ганаш / хрусткий шар із бісквітом)

▶ Малина / гібіскус / фісташка (ганаш / джандуйя)

▶ Ананас / ганаш на білому шоколаді з лікером (карамель / ганаш)

▶ Мандарин / коріандр (мармелад / ганаш)

▶ Фундук / амарант (ганаш / хрусткий шар)

▶ Лимонна карамель

▶ Амаретто / марципан

▶ Червоні ягоди / джин (ганаш)

 

👉 Нарізні цукерки і батончики:

▶ Малина / аніс / мигдаль (ганаш / хрусткий шар)

▶ Тонка / марципан (ганаш / марципан)

▶ Копчений чай / волоський горіх (мармелад / ганаш)

▶ Банан / маракуйя (ганаш)

▶ Баунті батончик

▶ Снікерс батончик

▶ Шоколадний снек (шоколадне печиво, маршмеллоу горіхове, карамель, глазур)

▶ Персик / йогурт

▶ Кава / кардамон

▶ Роше на темному, карамельному шоколаді та Рубі

▶ Шоколадна нуга

▶ Мармелад в шоколаді

Розташування

Вчитель
Рівень складності:

Середній

Дата

Вчитель

Мова

Розташування

Ціна

Статус

25-27 лютого

Євгенія Петренко

Російська

м.Київ, вул. Машинобудівельна, 41