Подія зібрала понад 150 представників галузі, котрі обговорювали інновації, виклики, маркетингові стратегії та розвиток українського крафтового виробництва. Форум охопив усі етапи виробництва — від постачання сировини до збуту, ставши ключовою платформою для професійного обміну, демонстрації інновацій та презентації нових гастрономічних відкриттів.
Під час заходу відбувся благодійний аукціон , кошти з якого передали на спорядження для пивовара львівської пивоварні «Правда» ЗСУ Володимира Ярошенка 💙💛.
Команда Best Way Foods та технолог напрямку напоїв Юрій Савчук презентували найкращі інгредієнти для виробництва пива, ферментованих та неферментованих безалкогольних напоїв:
• @Muntons – солод та солодові продукти від культового англійського виробника
• @Capfruite та @DiraFrost – фруктові високоякісні пюре без консервантів
• @ProvaGourmet – натуральні ванільні продукти
На другий день учасники відвідали столичні броварні «Солом’янська» та «2085brewery», де познайомилися з виробництвом та провели дегустацію пива.
Форум підтвердив: українське пивоваріння — міцне, згуртоване та готове до розвитку навіть в сучасних складних умовах