27 червня в кулінарному просторі нашого ресторану відбувся захоплюючий майстер-клас від талановитого шеф-кухаря Дмитра Мариненка. Учасники події отримали незабутню можливість дізнатися про найвишуканіші кулінарні прийоми та насолодитися смаком витончених страв.
Програма майстер-класу була насичена різноманітними стравами, що розкрили багатогранність гастрономічного мистецтва:
- Витончена качина грудка, яка приготована у спеціальних умовах, супроводжується смачним соусом Жю та ферментованими ягодами, створюючи гармонійний поєднання смаків.
- Ніжний ростбіф з пюре батат-цитрус, підсилений вишуканим соусом Каламансі.
- Смачний стейк Рібай, подається з моркв’яним кремом та соусом танжело-ананас-чілі, що додає страві унікального присмаку.
- Ніжна перепілка, приготована з використанням соусу з копченої черешні та гострим праліне, доповнюється смачним пюре топінамбура-фісташка.
Дмитро поділився своїм професійним досвідом та цінними порадами, що допоможуть кожному створити витончені та смачні страви вдома.
Учасники майстер-класа отримали незабутні емоції та смакові враження. Дякуємо Дмитру Мариненку за такий великий творчий дарунок для всіх гурманів і цінителів м’яса.