Поговорили про молочні продукти на внутрішній презентації для індустріальних партнерів - BWF

Пошук Best Way Foods

ключові слова
Generic filters
Новини

25 квітня в кулінарній академії Chef University відбулася внутрішня презентація для індустріальних партнерів на тему “Нові рішення та концепції у виробництві молочних продуктів». Учасники дізналися про інноваційні стратегії у виробництві глазурованих сирків та рецептур для молочної промисловості!

 

Семінар мав насичену програму, де ми розкрили таємниці успіху найсмачніших продуктів та розповіли інформацію про найкращу продукцію й детально поділилися нею. 

 

На нашому семінарі ми поділилися новими рецепти глазурованих сирків. У форматі дегустації мали можливість спробувати їх. Сирки виготовлені за унікальною рецептурою з використанням продуктів, що доступні в нашому асортименті. Також продемонстрували перспективні технології та інноваційні підходи до виробництва, які дозволять створювати продукцію вищої якості та здобувати лояльність клієнтської бази. Під час презентації розглянули використання бельгійського шоколаду та глазурей ASM та Terravita, а також продемонстрували, які поєднання смаків можна створити з кандированих фруктів, фруктових порошків, кокосової стружки та вибухової карамелі.

 

А для молочних страв іспанський бренд ВDF запропонував декілька видів заквасок: для незбираномолочної продукції, для сироробної галузі. І вкрай необхідні ферменти — лактаза для створення безлактозного молока, ренін для сиру й нізин. Функціональне використання трансглютамінази дозволяє покращити якість продуктів зі стійкою консистенцію.

 

Крім того, розкрили секрети використання функціональних інгредієнтів від KERRY. Дізналися, які компоненти можна застосувати для покращення текстури сирних продуктів, таких як плавлені сири, сирні продукти та сирна начинка. Наші технологи розповіли про функціональне використання таких специфічних інгредієнтів, як діацетильований ефір моно- та дигліцеридів винної кислоти, моно- та дигліцериди жирних кислот та інші. Такі тонкощі не завадять справжнім професіоналам.

 

Також відбулося знайомство з  рослинним “молоком”, що зараз набуває популярності й уже має широкий асортимент смаків: бананове, кокосове та мигдальне.

 

Цей семінар був сповнений безцінною інформацією. Наша компанія регулярно обмінюємося досвідом, щоб надавати вам тільки якісні продукти. Дякуємо всім учасникам за неймовірну атмосферу та інтерес!