Наші інгредієнти використовують найкращі кондитери України, щоб створити справжні шедеври кондитерського мистецтва та гарантовано отримати якісні та смачні вироби. Best Way Foods пропонує найкращі інгредієнти, які задовольнять навіть найвибагливіших гурманів.
9 жовтня відбувся майстер-клас від бренд шеф-кондитера Veranda on the River та Fenix Антона Штипи, переможця національного кубку з кондитерського мистецтва!
Завдяки нашій співпраці та інгридієнтам Best Way Foods найвищої якості, цей захід пройшов на високому рівні, що придало виробам неймовірного вигляду та смаку.
Для цього майстер-класу були використані преміум-інгредієнти Best Way Foods, зокрема:
- Вершки Campina Cream 35%
- Чорний шоколад каллети 811 Callebaut
- Праліне лісового горіху SantoSantaniello
- Молочний шоколад 823 Callebaut
- Вершкове масло Debic
- Какао Cacao Berry
- Вафельні пластівці Callebaut
- Білий шоколад Velvet, каллети Callebaut
- Пюре маракуйї без кісточок Dira
- Агар 1200 Gel FOODCHEM
- Мигдальне борошно Extra Fine, ТМ “Calconut“
- Білий шоколад Gold з карамеллю, каллети Callebaut
- Фундук SantoSantaniello
Готували на майстер-класі:
- Десерт шоколадно-горіховий
- Десерт морква-маракуйя
- Чізкейк з карамеллю
Слідкуйте за нашим новинами на сайті та в соціальних мережах, щоб дізнатися більше про нашу продукцію та не пропустити майбутні майстер-класи, які допоможуть покращити ваші навички. А найголовніше, кожен виріб, створений з якісною сировиною від Best Way Foods, наповнить ваші десерти вражаючою естетикою та незабутнім задоволенням!