8 листопада у кулінарній студії Chef University шоколатьє Євгенія Любар провела неймовірний майстер-клас, де учасники поринули у світ кокосових десертів:
• Батончик “Баунті”
• Трюфель “Піна Колада”
• Снек “Малина-кокос”
• Снек “Кокосовий бонжур”
• Павлова “Малібу”
Ці десерти об’єднує ніжна текстура, вишукана гармонія кокосу та фруктів, а також бездоганний смак завдяки використанню високоякісних інгредієнтів від Best Way Foods.
Основу для десертів склала кокосова продукція від CocoXim — 100% натуральний продукт, виготовлений із свіжої м’якоті кокоса методом холодного віджиму. Такий процес зберігає природний смак і корисні властивості кокосу без жодних домішок. CocoXim — це ідеальне рішення для натуральних десертів.
Інші інгредієнти, що доповнили смак десертів:
• Ваніль Prova
• Фруктові включення Dira
• Молочні продукти від Debic та Campina
• Шоколад Cacao Barry
• Пудра Couplet Sugars
• Хрусткі декори Lamer Careals
• Пектин Louis Francois
Всі учасники отримали сертифікати, насолодилися дегустацією та зарядилися позитивними емоціями. Дякуємо, що були з нами! Слідкуйте за нашими оновленнями, щоб не пропустити наступні майстер-класи!