13 листопада у кулінарній студії Chef University учасники занурилися у світ веганських ласощів та навчилися готувати справжні корисні цукерки:
• Health Point
• Кокос-смородина
• Веган Твікс
• Малинова пристрасть
• Пташине молоко
• Батончик протеїновий фісташка-вишня
Вишуканий смак кожної цукерки був досягнутий завдяки високоякісним інгредієнтам від Best Way Foods:
• Фруктові продукти: Aptunion, Dira, Design, DianaFood
• Кокосові продукти: CocoXim
• Цукрові включення: Zusto
• Ваніль: Prova Gourmet
• Горіхові продукти: Santo Santaniello
• Функціональні продукти: Kerry, Louis Francois
Дякуємо за чудову атмосферу та участь у майстер-класі! Всі учасники отримали сертифікати, насолодилися дегустацією та отримали нові знання. Слідкуйте за нашими оновленнями, щоб не пропустити наступні майстер-класи!