Шоколатьє Євгенія Любар презентувала вишуканий шоколадний декор для класичної та великодньої випічки, кондитерських виробів, тортів та десертів.
У програмі майстер-класу:
• Покроково розібрали процес темперування та професійні техніки для ідеальної текстури та глянцю шоколадного декору.
• Євгенія Любар розказала про тонкощі роботи з шоколадним декором, колористику та секрети фарбування форм.
• Учасники дізналися про вплив температури на шоколад та балансу його текстур для створення бездоганних прикрас.
Дякуємо учасникам та Євгенії Любар за чудовий майстер-клас та натхненну атмосферу!
Слідкуйте за нашими анонсами й долучайтеся до майбутніх майстер-класів від Best Way Foods, щоб розвивати свої навички та відкривати нові горизонти кондитерського мистецтва!