Технолог Марія Деркач розповіла про діяльність компанії Best Way Foods. Також вона презентувала асортимент інгредієнтів для виробництва морозива з портфеля компанії.
Під час зустрічі Марія Деркач поділилася професійним досвідом та перевірила знання першокурсників.
Разом зі студентами технолог приготувала різновиди морозива на професійному обладнанні.
– Пломбір з на білому шоколаді з Cookie Dough
– Морозиво маракуйя-карамель
– Веган морозиво на кокосових вершках з лимоном та юзу
– Веган морозиво на кокосових вершках з малиною
Це був справді особливий досвід для майбутніх фахівців. Студенти отримали цінні професійні знання та практичні навички, які стануть основою для їхнього майбутнього в кулінарній сфері.
Компанія Best Way Foods відкрита до співпраці з освітніми закладами Києва. Для організації майстер-класів звертайтеся до менеджерів BWF.