Це була чудова можливість дізнатися тонкощі створення десертів для вітрини та опанувати професійні техніки роботи. Технолог Лариса Лавро поділилися знаннями, які допоможуть розширити та вдосконалити асортимент закладів HoReCa, кав’ярень та кондитерських.
У програмі майстер-класу технолог презентувала:
- Птіфур «Медова гармонія» з карамелізованою грушею
- Нарізне тістечко «Кокосове диво»
- Птіфур «Яблучно-карамельний рай»
- Нарізне тістечко «Горіхово-карамельна насолода»
- Шоколад «Дубайка»
Лариса Лавро показала як правильно розробити десерти, гармонійно поєднуючи сучасні смакові акценти, розмаїття текстур та візуальну подачу, щоб створити ідеальні позиції для вітрини.
Учасники майстер-класу отримали практичні поради та допомогу від експерта, а також нові ідеї та натхнення для кондитерського бізнесу або хобі.
Не пропустіть нові події від Best Way Foods! Запрошуємо вас на практичний майстер-клас “Бенто” 23 травня
Бронюйте місце вже зараз за номером: +38 096 500 46 36