Бренд-шеф Руслан Вичеров презентував авторські десерти із замороженими пюре екзотичних фруктів Capfruit.
Шеф показав застосування пюре у різних видах десертів, розповів про властивості екзотичних фруктових пюре та їх способи поєднання з класичними смаками.
У програмі майстер-класу приготували:
– Мусовий макаронс «Чорна смородина-юзу»
– Фісташковий човник з конфі судачі
– Чизкейк з каламансі та конфі опунція-ананас
– Ванільний фінгер з манго
– Желе з просеко та мусом саусеп-полуниця
Дякуємо учасникам за чудову атмосферу в студії Chef University та шефу Руслану Вичерову за натхнення та нові ідеї!
Це був лише старт нового сезону майстер-класів від Best Way Foods! Наша професійна команда готує ще більше цікавих кулінарних інтенсивів! Слідкуйте за анонсами в соцмережах Best Way Foods!