12 вересня у студії Chef University бренд-шеф Руслан Вичеров провів майстер-клас, зануривши учасників у світ кондитерського мистецтва та містики.
Учасники мали нагоду на власні очі побачити процес створення унікальних авторських десертів та перейняти багатогранний досвід від експерта.
У програмі наймоторошнішого майстер-класу презентували:
🌕 Кейк-попси «Повний місяць»
🎃 Хрусткий гарбуз
🖤 Вупі пай «Поцілунок пітьми»
🔥 Антреме «З пекла»
🌑 Печиво «Шепіт мороку»
🕸 Печиво «Чорна камея»
🌲 Триффіди з Чорного лісу
Ці десерти стануть яскравим акцентом для святкових та сезонних пропозицій. Вони дозволяють розширити асортимент, додати яскраві барви в меню, створити ефектні композиції для кейтерингу або тематичних івентів.
Дякуємо всім, хто розділив цю подію з нашою командою! Святковий сезон тільки починається — тож чекаємо вас на наступних майстер-класах від Best Way Foods.