01.10.2025 СЕМІНАР “ОСІННЯ ВИПІЧКА. НОВІ РІШЕННЯ ТА ІНГРЕДІЄНТИ” ВІД ТЕХНОЛОГА НАДІЇ ІВАНОВОЇ
Цієї осені Chef University запрошує на ексклюзивний кулінарний інтенсив від технолога напрямку Bakery – Надії Іванової.
На вас чекають витончені рецепти, де поєднуються сезонні акценти, незвичні інгредієнти та нові смакові відкриття!
Дата: 1 жовтня
Час: 10:00
Місце: Київ, вул. Машинобудівна, 41, студія Chef University
У програмі майстер-класу:
• Апельсиновий кекс на основі суперфуду керобу з вишнею
• Солодово-зерновий круасан із тунцем
• Бріош із вишневим заварним кремом
• Солодовий хліб із журавлиною
• Листковий тарт “Фісташка-манго”
Цей семінар стане чудовою можливістю не лише поринути у світ осінньої випічки, а й отримати від експерта огляд нових рішень та інгредієнтів.
Запис за телефоном: +38 096 500 46 36
м. Київ, вул. Машинобудівна 41
Надія Іванова
Середній
Дата
Вчитель
Мова
Розташування
Ціна
Статус
01.10.2001
Надія Іванова
Українська
м. Київ, вул. Машинобудівна 41