01.10.2025 СЕМІНАР “ОСІННЯ ВИПІЧКА. НОВІ РІШЕННЯ ТА ІНГРЕДІЄНТИ” ВІД ТЕХНОЛОГА НАДІЇ ІВАНОВОЇ - BWF

Пошук Best Way Foods

ключові слова
Generic filters
Академия шоколада

01.10.2025 СЕМІНАР “ОСІННЯ ВИПІЧКА. НОВІ РІШЕННЯ ТА ІНГРЕДІЄНТИ” ВІД ТЕХНОЛОГА НАДІЇ ІВАНОВОЇ

Цієї осені Chef University запрошує на ексклюзивний кулінарний інтенсив від технолога напрямку Bakery – Надії Іванової. 

На вас чекають витончені рецепти, де поєднуються сезонні акценти, незвичні інгредієнти та нові смакові відкриття!

Дата: 1 жовтня
Час: 10:00
Місце: Київ, вул. Машинобудівна, 41, студія Chef University

У програмі майстер-класу:
• Апельсиновий кекс на основі суперфуду керобу з вишнею
• Солодово-зерновий круасан із тунцем
• Бріош із вишневим заварним кремом
• Солодовий хліб із журавлиною
• Листковий тарт “Фісташка-манго”

Цей семінар стане чудовою можливістю не лише поринути у світ осінньої випічки, а й отримати від експерта огляд нових рішень та інгредієнтів.
Запис за телефоном: +38 096 500 46 36

Розташування

м. Київ, вул. Машинобудівна 41

Вчитель

Надія Іванова

Рівень складності:

Середній

Дата

Вчитель

Мова

Розташування

Ціна

Статус

01.10.2001

Надія Іванова

Українська

м. Київ, вул. Машинобудівна 41