14.06.2023 Практичний мастер-клас по роботі з листковим тістом від Віталія Пархомця - BWF

Пошук Best Way Foods

ключові слова
Generic filters
Академия шоколада

14.06.2023 Практичний мастер-клас по роботі з листковим тістом від Віталія Пархомця

14 червня, у кулінарній студії Chef University відбудеться практичний майстер-клас з роботи з листковим тістом від шеф-пекаря Віталія Пархомця.

Це чудова можливість дізнатися секрети створення ніжної та смачної випічки з використанням цього  виду тіста.

Пархомець Віталій шеф-технолог хлібопекарського виробництва, який з 2010 в ресторанному бізнесі.
Працював в таких закладах, як ресторан “Абу-Дабі”, готельно-ресторанний комплекс “Хрещатик”, ресторан “Песто”, гірськолижний та SPA курорт “Буковель”, кондитерська-пекарня “Bonaparte”.
В 2014 році зайняв 1 місце серед 57 ресторанів в конкурсі для «Хлібний дар».

В програмі:

  • КРУАСАН КЛАСИЧНИЙ

  • СЛОЙКА ЦИЛІНДР

  • КРУАСАН ФУНДУК-ЯБЛУКО

  • КРАФІН З КАРАМЕЛЛЮ

  • ДАНІШ З ВИШНЕЮ ТА КРЕМОМ ПАТІСЬЄР

  • КОСА З ПОЛУНИЦЕЮ

  •  МЕРЕНГОВИЙ КРУАСАН

  • МИГДАЛЕВИЙ КРУАСАН

Початок майстер-класу 10:00, тож не пропустіть цю чудову нагоду навчитися від справжнього фахівця. Запишіться вже сьогодні на захід та отримайте унікальну можливість поринути у світ неймовірної випічки разом Chef University.

Розташування

Київ, студія Chef University

Вчитель

Віталій Пархомець

Рівень складності:

Середній

Дата

Вчитель

Мова

Розташування

Ціна

Статус

14.06.2023

Віталій Пархомець

Українська

Київ, вулиця Машинобудівна 41

3000