22.11.2024 МАЙСТЕР-КЛАС “ВИРОБИ З РИСОВОГО БОРОШНА” ВІД БРЕНД-ШЕФА РУСЛАНА ВИЧЕРОВА
Запрошуємо на майстер-клас, присвячений приготуванню страв з рисового борошна, де наш бренд-шеф Руслан Вичеров змінить традиційний погляд на кулінарні вироби. Ці страви здивують і смаком, і подачею, адже ми підготували для вас щось справді унікальне!
⠀
Дата: 22 листопада
Час: 10:00
Локація: м. Київ, вул. Машинобудівна, 41
На майстер-класі готуємо:
Сирники з рисовим борошном
Лаваші з рисового борошна (тунець, том ям, томат – цибуля)
Чизкейк джандуйя – кокос
Рисові капкейки з ванільним фростінгом
Фокачча з рисового борошна з оливками та пармезаном
Пориньте у світ незвичайних рецептів і дізнайтеся, як рисове борошно відкриває нові кулінарні можливості!
Для запису телефонуйте +38 096 500 46 36
м. Київ, вул. Машинобудівна 41
Руслан Вичеров
Середній
Дата
Вчитель
Мова
Розташування
Ціна
Статус
22.11.2024
Руслан Вичеров
Українська
м. Київ, вул. Машинобудівна 41