Анонсуємо кулінарний інтенсив від Best Way Foods в Одесі!
«Морозиво&сорбети» від Марії Деркач – 24 квітня 🍨
Приходьте на майстер-клас та дізнайтеся, як готувати сорбети, класичне та веганське морозиво без фризера.
У програмі технолог презентує:
– Ванільний пломбір
– Шоколадний пломбір
– Веган морозиво на кокосових вершках з чорницею
– Сорбет «Диня»
– Вишневе мусове морозиво
Це чудова можливість розширити асортимент навіть для крафтових закладів без значних витрат на обладнання.
«Літня тераса: healthy-десерти» від бренд-шефа Руслана Вичерова – 25 квітня 🍰
Долучайтеся до майстер-класу зі створення корисних десертів з новими насиченими смаками, яскравими подачами та ще більшою поживністю для урізноманітнення десертного меню.
У програмі презентуємо:
– Тарталетку з панакотою та ганашем
– Bar d’été
– Батончик в манто обліпиха-гарбуз
– Фінансьє з маршмелоу
– Млинці Шварцвальд
– Фруктові жувальні цукерки
Ви отримаєте професійні рецептури та ще більше ідей, натхнення для приготування корисних десертів без компромісів у смаку.
Відкрийте нові можливості healthy-десертів та морозива для вашого бізнесу та хобі!
📞 Телефонуйте для запису: +380682095260 (Марінова Яна)
📍 Локація: м. Одеса, Овідіопольська дорога, 3
🏫 Школа кондитерів Яни Литвинової
м. Одеса, Овідіопольська дорога, 3
Марія Деркач
Руслан Вичеров
Середній
Дата
Вчитель
Мова
Розташування
Ціна
Статус
24.04.2025
Марія Деркач
Українська
м. Одеса, Овідіопольська дорога, 3
25.04.2025
Руслан Вичеров
Українська
м. Одеса, Овідіопольська дорога, 3