29 січня в кулінарній студії Chef University відбувся майстер-клас із приготування класичного морозива з трендовими смаками, який провела технолог Марія Деркач.
Учасники майстер-класу дізналися про секрети приготування морозива з ідеальними текстурами та яскравими смаками завдяки високоякісним інгредієнтам з портфелю компанії Best Way Foods.
Марія Деркач поділилася з учасниками професійними техніками приготування морозива, а також представила нові рецепти:
• Ескімо ванільний пломбір а-ля «Дубайський шоколад»
• Подвійне ескімо горіхове з фруктовим сорбетом
• Ескімо карамельне з маракуйєю в шоколаді GOLD
• Морозиво “Крем-брюле” лимон-юзу
• Морозиво-сендвіч пломбір на білому шоколаді з мармеладом із бергамоту
Ми вдячні всім учасникам за творчу атмосферу та активну участь у процесі. Компанія Best Way Food постачає найкращі інгредієнти для реалізації кулінарних ідей.
Слідкуйте за нашими анонсами та не пропустіть нові можливості для вдосконалення ваших кулінарних навичок!