Майстер-клас «Морозиво: новий погляд на класику» з Марією Деркач! - BWF

Пошук Best Way Foods

ключові слова
Generic filters
Новини

29 січня в кулінарній студії Chef University відбувся майстер-клас із приготування класичного морозива з трендовими смаками, який провела технолог Марія Деркач.

Учасники майстер-класу дізналися про секрети приготування морозива з ідеальними текстурами та яскравими смаками завдяки високоякісним інгредієнтам з портфелю компанії Best Way Foods.

Марія Деркач поділилася з учасниками професійними техніками приготування морозива, а також представила нові рецепти:

• Ескімо ванільний пломбір а-ля «Дубайський шоколад»
• Подвійне ескімо горіхове з фруктовим сорбетом
• Ескімо карамельне з маракуйєю в шоколаді GOLD
• Морозиво “Крем-брюле” лимон-юзу
• Морозиво-сендвіч пломбір на білому шоколаді з мармеладом із бергамоту

Ми вдячні всім учасникам за творчу атмосферу та активну участь у процесі. Компанія Best Way Food постачає найкращі інгредієнти для реалізації кулінарних ідей.

Слідкуйте за нашими анонсами та не пропустіть нові можливості для вдосконалення ваших кулінарних навичок!