4 квітня в Академії Chef University відбувся кулінарний інтенсив з приготування сорбетів у фризері та морозивниці @ninjakitchenua.
Технолог Марія Деркач показала процеси виготовлення сорбетів за допомогою різної техніки, що підійде для будь-якого масштабу виробництва морозива, навіть для невеличких закладів HoReCa.
Цей майстер-клас – чудова нагода для підготовки до літнього сезону та оновлення меню неординарними поєднаннями фруктових смаків.
У програмі презентували рецептури сорбетів:
- Манго-бергамот з маком
- Саусеп
- Лохина-лічі з розмарином
- Малина-персик
- Алкогольний Sgroppino – за мотивами італійського коктейлю
- Маракуйя-кава з м’ятою
Марія Деркач поділилася професійними лайфхаками приготування сорбетів та показала як готувати їх з фруктовими пюре @Capfruit та @DiraFrost для збереження кольору, аромату та консистенції.
Дякуємо учасникам, Марії Деркач та партнерам @ninjakitchenua за інформативний майстер-клас!
Стежте за анонсами майбутніх заходів від Best Way Foods, долучайтеся та відкривайте нові можливості для виробництва на наших майстер-класах!