Майстер-клас «Сорбети» з Марією Деркач - BWF

Пошук Best Way Foods

ключові слова
Generic filters
Новини

4 квітня в Академії Chef University відбувся кулінарний інтенсив з приготування сорбетів у фризері та морозивниці @ninjakitchenua.
Технолог Марія Деркач показала процеси виготовлення сорбетів за допомогою різної техніки, що підійде для будь-якого масштабу виробництва морозива, навіть для невеличких закладів HoReCa.

Цей майстер-клас – чудова нагода для підготовки до літнього сезону та оновлення меню неординарними поєднаннями фруктових смаків.

У програмі презентували рецептури сорбетів:

  • Манго-бергамот з маком
  • Саусеп
  • Лохина-лічі з розмарином
  • Малина-персик
  • Алкогольний Sgroppino – за мотивами італійського коктейлю
  • Маракуйя-кава з м’ятою

Марія Деркач поділилася професійними лайфхаками приготування сорбетів та показала як готувати їх з фруктовими пюре @Capfruit та @DiraFrost для збереження кольору, аромату та консистенції.

Дякуємо учасникам, Марії Деркач та партнерам @ninjakitchenua за інформативний майстер-клас!
Стежте за анонсами майбутніх заходів від Best Way Foods, долучайтеся та відкривайте нові можливості для виробництва на наших майстер-класах!