Майстер-клас у передсвятковому настрої пройшов 29 жовтня в привітному залі студії Chef University. Отже, настав час підбивати підсумки та ділитися враженнями.
Технолог напрямку Bakery – майстриня смаку Надія Іванова розповіла про методику та особливості приготування кондитерських виробів. Обговорили рецептуру, оптимальні пропорції інгредієнтів (цукрові включення, декори, начинки, тощо), а також тонкощі роботи з кулінарними інструментами.
Що ми готували?
Гості ознайомились з особливостями приготування 6 видів випічки, справжніх хітів на різдвяному столі:
✅ Булочка Марітоццо з фісташковим кремом та цедрою апельсину Capfruit – італійський рецепт з ексклюзивними інноваціями від нашої майстрині.
✅ Різдвяний цитрусовий кекс з лимонною пастою Aptunion – неймовірно ніжний смак!
✅ Апельсиновий кекс з вишнею на основі суперфуду Керобу та фруктового пюре – гармонійна композиція смаків.
✅ Бріош із заварним вишневим кремом – повітряний десерт, що полонить вас одразу.
✅ Солодово-зерновий круасан – ідеальна текстура та надзвичайний смак.
✅ Фісташково-апельсиновий штолен – незмінний атрибут різдвяного столу.
Щиро дякуємо Надії Івановій за бездоганно проведений майстер-клас, та чекаємо наступних фантазій від неї.
А ми вже готуємось до нових заходів, що відбудуться невдовзі. Слідкуйте за анонсами!