Друзі, ми раді поділитися враженнями: наш статусний майстер-клас “Корпоративні десерти з Алкогольною Нотою” з бренд-шефом Русланом Вичеровим успішно пройшов 24 жовтня у студії Chef University!
Щиро дякуємо всім учасникам, які поринули у світ вишуканого кондитерського мистецтва та “кулінарної дипломатії”! Ваша зацікавленість – наша найкраща мотивація!
Руслан Вичеров розкрив секрети ідеального балансу смаку благородних напоїв та делікатних солодощів, довівши що алкоголь може бути витонченим та благородним акцентом у десерті.
Що ми приготували? 🥂
Учасники освоїли техніки, що зберігають глибину смаку напою, та створили 6 унікальних десертів:
🍷Баба au Rhum
🍷Желе з Prosecco в золотій ванні
🍷Шоколадні Трюфелі з Глінтвейном
🍷Шварцвальдська Феєрія
🍷Груша Гелен
🍷Десерт ‘Рибка в пакеті’
Наші кондитери отримали не тільки покрокові рецептури, а й цінні ідеї для оформлення, що відповідають високому рівню корпоративних заходів.
Дякуємо Руслану Вичерову за експертну майстерність, талант та натхнення, якими він щедро ділився!
Ми вже готуємо нові цікаві ексклюзивні зустрічі. Отже, слідкуйте за анонсами!