Поговорили про морозиво на внутрішній презентації для індустріальних партнерів - BWF

Пошук Best Way Foods

ключові слова
Generic filters
Новини

21 лютого в кулінарній академії Chef University відбулася внутрішня презентація, присвячена виготовленню морозива. Від підбору ідеальних інгредієнтів до правильного використання техніки заморожування, учасники дізналися про процес виготовлення морозива й отримали унікальні знання від професіоналів.

 

Ми завжди співпрацюємо зі спеціалістами високого рівня. Тому цього дня головним спікером була Ольга Байсара – провідний шеф-технолог з виробництва морозива в Україні. А про емульгатори Kerry розповів менеджер бренду. У форматі дегустації ми мали можливість спробувати авторські десерти, виготовлені за унікальною рецептурою з використанням продуктів, що доступні в нашому асортименті. Презентація нових брендів та продуктів у портфелі академії надала гостям необхідний імпульс для нових кулінарних відкриттів та експериментів. Це було не просто свято для гурманів, а справжнє відкриття нових смакових горизонтів, які збагатять кулінарний досвід на майбутнє. А тепер поговоримо про інгредієнти для морозива.

 

Під час презентації не обійшлося без новинок. Бренд ASM вразив уяву всіх присутніх своїми інноваційними включеннями та глазурями, створеними для того, щоб перетворювати звичайне морозиво на неперевершений смаковий досвід. Вони надають можливість кожному кулінару втілити свої фантазії в реальність та створити справжній шедевр.

 

Лише подивіться на оригінальні варіанти смаків від ASM!

 

Глазурі

 

кактус-жуйка

блакитна зі смаком малини

апельсин

лимон

 

Включення

 

страчателла з білим і чорним шоколадом

шоколадне біскотті

вафельне печиво

kukido

 

Уявіть, скільки різноманітних видів морозива можна приготувати з таким вибором наповнення.

 

У процесі виготовлення основи для морозива технологи прагнули отримати ніжну кремову текстуру, тому застосовували рідкі та сухі кокосові вершки. А цукрозамінник Zusto натурального походження значно зменшує калораж і легко засвоюється організмом. Цей альтернативний підсолоджувач є більш здоровою альтернативою звичному цукру. Для досягнення оптимальної текстури додавався емульгатор Kerry.

 

Натуральні пюре лимону, чорниці та малини від бренду Dirafrost преміальної якості поєднувалися з вершковою основою й подарували морозиву неповторні фруктово-ягідні ноти. І головна родзинка всіх запропонованих десертів – додаткові елементи для естетики й легких смакових відтінків. Щоб збагатити текстуру, технологи додавали горіхові пасти від Cookit та фруктові включення Aptunion. Для декору морозиво поливалося глазур’ю Terravita й карамеллю Cookit. Таким чином, усі запропоновані рецепти морозива запам’яталися як нові ідеї такого звичного й водночас дуже варіативного десерта. А всі запропоновані інгредієнти відзначаються високим рівнем за показниками якості, користі й смакових властивостей. 

 

Залишайтеся з нами, бо ми регулярно обмінюємося досвідом, щоб надавати вам тільки якісні продукти. Ми знаємо не лише про їх походження, спосіб обробки й збереження, а й тестуємо їх у готових стравах. Тому завжди впевнені в найкращих результатах.