Рецепт успіху: майстер-клас для майбутніх кондитерів!
4 листопада бренд-шеф Best Way Foods, компанії-імпортера шоколаду №1 в Україні, Руслан Вичеров провів майстер-клас для студентів факультету кондитерів Київського професійного коледжу технологій та дизайну!
Готували десерт брауні, адже саме він найкраще розкриває властивості темного шоколаду Callebaut.
Callebaut Темний шоколад кувертюр 70,5% — інтенсивний та збалансований за смаком, з виразними нотами обсмаженого какао, легкою гіркотою та свіжими фруктовими відтінками. Цей шоколад ідеально підходить для десерту брауні, надаючи йому насиченості.
У десертах високої проби досвідчені кондитери завжди обирають натуральну ваніль Prova, адже вона надає десертам делікатного, солодкого й вишуканого аромату, що підкреслює смак шоколаду.
Руслан надав студентам унікальну можливість отримати практичний досвід, поглибити знання майбутніх кондитерів, надихаючи їх на професійні досягнення. Він продемонстрував усі етапи створення десерту – від підбору інгредієнтів до вишуканої подачі, що дозволило студентам засвоїти ключові тонкощі кондитерської майстерності.
Дякуємо всім учасникам за участь та бажання навчатись!