Розкриття cекретів роботи з листковим тістом на ексклюзивному майстер-класі з шефами Антоном Штипою та Надією Івановою - BWF

Пошук Best Way Foods

ключові слова
Generic filters
Новини

22 серпня відбувся захоплюючий майстер-клас, який відбувся за участю провідних фахівців у галузі кулінарії – шеф-кондитера Антона Штипа та шеф-технолога BWF Надії Іванової. Ця подія відкрила  найголовніші секрети роботи з листковим тістом, кремами та декорами.

На майстер-класі наші студенти отримали відповіді на питання, як створити ідеальне тісто для круасанів, яким чином сформувати та скласти тісто, щоб досягти неперевершеної текстури та хрусткості. Окрім того дізнались цінні поради, як готувати різноманітні креми та начинки, які гармонійно поєднуються з листковим тістом.

Цей майстер-клас  залишив незабутні враження у всіх учасників. Ми пишаємось можливістю поділитися цими цінними знаннями з нашими гостями та сподіваємося, що ви будете продовжувати експериментувати та творити в кулінарному світі.