Розширюємо горизонти знань: навчання на заводі Barry Callebaut  - BWF

Пошук Best Way Foods

ключові слова
Generic filters
Новини

Наші колеги, технолог Лариса Лавро та регіональний менеджер Оксана Марчук, успішно пройшли навчання в Академії шоколаду на базі заводу Barry Callebaut в місті Лодзь, Польща. 

Під час візиту вони: 

– Поглибили професійні знання про продукцію Barry Callebaut та підвищили кваліфікацію; 

– Ознайомилися з інноваційними розробками, зокрема протестували новий продукт – шоколад RUBY RB2. 

Це навчання стало важливим кроком для вдосконалення компетенцій команди Best Way Foods та дозволяє впроваджувати сучасні підходи у нашу діяльність.
Ми переконані, що здобутий досвід допоможе пропонувати нашим партнерам ефективні рішення.