Пархомець Віталій
![](https://bestwayfoods.com.ua/wp-content/uploads/2023/05/vytalyk-na-portal-1.png)
Пархомець Віталій
Шеф-технолог хлібопекарського виробництва
В ресторанному бізнесі з 2010 року. Працював в таких закладах, як ресторан “Абу-Дабі”, готельно-ресторанний комплекс “Хрещатик”, ресторан “Песто”, гірськолижний та SPA курорт "Буковель", кондитерська-пекарня “Bonaparte”. В 2014 році зайняв 1 місце серед 57 ресторанів в конкурсі для «Хлібний дар» «чоловіки обертають місто».
![](https://bestwayfoods.com.ua/wp-content/uploads/2023/10/montazhnaia-oblast-4-8.png)
![](https://bestwayfoods.com.ua/wp-content/uploads/2023/10/montazhnaia-oblast-3-13.png)
![](https://bestwayfoods.com.ua/wp-content/uploads/2023/10/montazhnaia-oblast-2-10.png)