15 листопада у кулінарній студії Chef University пройшов Майстер-клас “Різдвяні десерти” під керівництвом нашого бренд-шефа Руслана Вичерова. Учасники навчились готувати неймовірні святкові ласощі, які ідеально доповнять атмосферу Різдва та Нового року!
Готували такі святкові десерти:
• Англійський різдвяний кекс
• Мигдальне печиво з конфі Глінтвейн
• Стріли Санти
• Десерт “Новорічна свічка”
• Трюфель “абрикос-розмарин”
Завдяки високоякісним інгредієнтам від Best Way Foods вдалося досягти вишуканого смаку кожного десерту, створивши справжнє свято для поціновувачів солодощів. У створенні цих десертів використовували:
• Фруктові продукти: Aptinion, Design
• Фруктове пюре: Dira
• Молочні продукти: Debic
• Шоколад: Callebaut
• Горіхові продукти: Cacao Barry
• Функціональні включення: Louis Francois, IBC
Кожен учасник отримав сертифікат, насолодився дегустацією й занурився у святковий настрій, здобувши цінний досвід та приємні емоції. Дякуємо, що долучилися до нас! Слідкуйте за оновленнями, щоб не пропустити наші наступні майстер-класи та нові кулінарні ідеї!