Подорожуючи в світ гастрономічних вражень, не можна оминути увагою вегетаріанську кухню, яка дарує нам незабутню гаму смаків та поєднань. Щоб розкрити всі секрети цього кулінарного мистецтва, ми запросили провідного шеф-кухаря Дмитра Мариненка на майстер-клас “Креативна вегетаріанська кухня”.
Учасники майстер-класу отримали можливість побачити, як створені та приготовлені найсмачніші вегетаріанські страви. Шеф Мариненко поділився своїми секретами інгредієнтів та методів приготування, які дозволяють створити справжні шедеври на вашому столі.
У програмі майстер-класу були такі страви:
1. Стейк цвітної капусти з грибною еспумою
Ця страва — справжнє творіння майстра. Сполучення соковитої капусти та ароматної грибної еспуми робить її неперевершеною в смаку. Це дійсно величне поєднання смаків та текстур, яке можна створити тільки в креативній вегетаріанській кухні.
2. Хумус з білої квасолі з соленими біскотті
Хумус завжди вважається класичною вегетаріанською стравою, але в руках Дмитра Мариненка він стає особливим. Додавання білої квасолі та солених біскотті робить цей хумус ще смачнішим та цікавішим.
3. Салат з апельсином
Легкість та свіжість цього салату неймовірно вражають. Соковиті апельсини доповнюються ніжними зеленими листями та ароматним маслом, створюючи справжній гастрономічний рай.
4. Карпаччо з мускатного гарбуза
Карпаччо – це витончена італійська страва, але в цьому виконанні з мускатного гарбуза вона стає вегетаріанським діамантом. Тонкі ліскові горішки і ароматне оливкове масло завершують цю справжню симфонію смаку.
Майстер-клас “Креативна вегетаріанська кухня” залишив незабутні враження у всіх учасників. Він дозволив нам переглянути вегетаріанську кухню в зовсім іншому світлі, де смак і творчість об’єднуються, щоб створити шедеври на вашому столі.