Відбувся майстер-клас «Маршмелоу, пташине молоко, гімов і зефір» з Євгенією Любар! - BWF

Пошук Best Way Foods

ключові слова
Generic filters
Новини

Євгенія Любар розкрила професійні техніки приготування ніжних зефірних десертів, їхні властивості та секрети рецептур.

У програмі презентували різновиди зефіру:

  • Бергамот-юзу
  • Полуниця-Asti
  • Маршмелоу кокосове
  • Маршмелоу кавове
  • Торт «Малинова пташка»

Ці десерти переживають ренесанс і знаходять нових прихильників. Це була вдала можливість підготуватися до нового сезону, почерпнути професійних знань та надихнутися на нові кондитерські звершення!

Слідкуйте за нашими оновленнями – ми готуємо для вас ще більше цікавих та професійних майстер-класів!