Відбувся майстер-клас «Морозиво&сорбети» у Львові - BWF

Пошук Best Way Foods

ключові слова
Generic filters
Новини

Технолог Марія Деркач показала як готувати сорбети, класичне та веганське морозиво без фризера за допомогою морожениці Ninja
та чаші-морозивниці міксера Kitchenaid.

У програмі презентували:
Класичне морозиво:
– Вишневе мусове
– Шоколадний пломбір

Веган морозиво:
– Протеїнове
– Морозиво на кокосових вершках з чорницею

Сорбети:
– Лохина-лічі з розмарином
– Манго-бергамот з маком
– Алкогольний Sgroppino
– Диня

Учасники майстер-класу дізналися про тонкощі приготування морозива без фризера з ідеальними текстурами та насиченими смаками завдяки високоякісним інгредієнтам з портфеля компанії Best Way Foods.

Дякуємо учасникам, Марії Деркач та партнерам Ninja та Kitchenaid за професійний майстер-клас!

Стежте за анонсами майбутніх заходів від Best Way Foods, долучайтеся та відкривайте нові можливості для виробництва разом з нами!