Технолог Марія Деркач показала як готувати сорбети, класичне та веганське морозиво без фризера за допомогою морожениці Ninja
та чаші-морозивниці міксера Kitchenaid.
У програмі презентували:
Класичне морозиво:
– Вишневе мусове
– Шоколадний пломбір
Веган морозиво:
– Протеїнове
– Морозиво на кокосових вершках з чорницею
Сорбети:
– Лохина-лічі з розмарином
– Манго-бергамот з маком
– Алкогольний Sgroppino
– Диня
Учасники майстер-класу дізналися про тонкощі приготування морозива без фризера з ідеальними текстурами та насиченими смаками завдяки високоякісним інгредієнтам з портфеля компанії Best Way Foods.
Дякуємо учасникам, Марії Деркач та партнерам Ninja та Kitchenaid за професійний майстер-клас!
Стежте за анонсами майбутніх заходів від Best Way Foods, долучайтеся та відкривайте нові можливості для виробництва разом з нами!