Аромат круасанів та данішів, тонкі шари листкового метелика та нові техніки від майстра – саме так пройшов майстер-клас у студії Chef University 16 вересня.
Шеф-кондитер Антон Штипа продемонстрував професійні техніки, поділився секретами роботи з листковим тістом та розкрив авторські підходи до створення нестандартних виробів.
У програмі презентували:
🍓 Круасан із полуницею
🍫 Pain au chocolat
🌰Пліє з франжипаном та шоколадом
❤️ Даніш із праліне та шоколадом
🍒 Метелик з малиновим конфі
🍯 Крафін з карамеллю
🥧 Крафін із заварним кремом та вишнею
Учасники отримали цінний досвід, дізналися нові техніки та надихнулися ідеями для розвитку власної справи.
А зовсім скоро – нові події від Chef University. Слідкуйте за оновленнями !