Відбувся майстер-клас "Вітринні десерти" від Лариси Лавро! - BWF

Пошук Best Way Foods

ключові слова
Generic filters
Новини

Це була чудова можливість дізнатися тонкощі створення десертів для вітрини та опанувати професійні техніки роботи. Технолог Лариса Лавро поділилися знаннями, які допоможуть розширити та вдосконалити асортимент закладів HoReCa, кав’ярень та кондитерських.

У програмі майстер-класу технолог презентувала:

  • Птіфур «Медова гармонія» з карамелізованою грушею
  • Нарізне тістечко «Кокосове диво»
  • Птіфур «Яблучно-карамельний рай»
  • Нарізне тістечко «Горіхово-карамельна насолода»
  • Шоколад «Дубайка»

Лариса Лавро показала як правильно розробити десерти, гармонійно поєднуючи сучасні смакові акценти, розмаїття текстур та візуальну подачу, щоб створити ідеальні позиції для вітрини.

Учасники майстер-класу отримали практичні поради та допомогу від експерта, а також нові ідеї та натхнення для кондитерського бізнесу або хобі.

Не пропустіть нові події від Best Way Foods! Запрошуємо вас на практичний майстер-клас “Бенто” 23 травня
Бронюйте місце вже зараз за номером: +38 096 500 46 36