Відбувся семінар «Тренди 2026 року у виробництві цукерок: нові інгредієнти та поєднання - BWF

Пошук Best Way Foods

ключові слова
Generic filters
Новини

Технолог виробництва кондитерських виробів Марія Мантурова разом із командою Best Way Foods презентували нові рішення для виробництва корисних цукерок та протеїнових батончиків. 

У програмі презентували:
– Протеїновий батончик
– Суфле манго та йогуртовий зефір 
– Ячмінний, житній та пшеничний батончики на пластівцях
– Мармеладні цукерки на фруктово-ягідних концентратах
– Ірис на згущеному молоці

Команда Best Way Foods провела огляд світових трендів у кондитерській індустрії та презентацію асортименту від провідних брендів: Barry Callebaut, Terravita, Diana Food, Aptunion, Dira Frost, Capfruit, Sambu Group, Muntons та інших. Особливу увагу приділили натуральним інгредієнтам: фруктовим концентратам і порошкам, кефірному та йогуртовому порошку. Також показали бюджетні альтернативи какао: кероб та солодовий замінник Maltichoc.

Завершення семінару стало нагодою для дегустації новинок та знайомства з новими брендами у портфелі Best Way Foods.

Дякуємо партнерам та всім учасникам за професійний обмін досвідом і натхнення!