Технолог виробництва кондитерських виробів Марія Мантурова разом із командою Best Way Foods презентували нові рішення для виробництва корисних цукерок та протеїнових батончиків.
У програмі презентували:
– Протеїновий батончик
– Суфле манго та йогуртовий зефір
– Ячмінний, житній та пшеничний батончики на пластівцях
– Мармеладні цукерки на фруктово-ягідних концентратах
– Ірис на згущеному молоці
Команда Best Way Foods провела огляд світових трендів у кондитерській індустрії та презентацію асортименту від провідних брендів: Barry Callebaut, Terravita, Diana Food, Aptunion, Dira Frost, Capfruit, Sambu Group, Muntons та інших. Особливу увагу приділили натуральним інгредієнтам: фруктовим концентратам і порошкам, кефірному та йогуртовому порошку. Також показали бюджетні альтернативи какао: кероб та солодовий замінник Maltichoc.
Завершення семінару стало нагодою для дегустації новинок та знайомства з новими брендами у портфелі Best Way Foods.
Дякуємо партнерам та всім учасникам за професійний обмін досвідом і натхнення!