Вітринні десерти від шеф-кондитера Антона Штипи - BWF

Пошук Best Way Foods

ключові слова
Generic filters
Новини

Неймовірний майстер-клас Антона Штипи відбувся 24 травня в Chef University

Антон Штипа, шеф-кондитер ресторану Dolceteka та переможець національного відбору конкурсу World Chocolate Masters, поділився своїми неперевершеними навичками та знаннями зі створення ексклюзивних вітринних десертів. Учасники мали можливість насолодитися його цінними порадами та виключним досвідом.

У програмі майстер-класу були представлені захоплюючі десерти, які підкорили навіть найвибагливіші гастрономічні смаки. Один із них – “Троянда” – складався з швейцарської меренги, кюлі малина-лічі, крему троянда-малина, фісташкового десерту та ганашу маскарпоне.

Ще один незвичайний десерт, який був представлений на майстер-класі, називався “Інжирний персик”. Він включав персиковий ганаш, компот з персика, конфі з інжиру та соус для покриття.

У програмі також був “Екзотик”, який складався з бісквіту з манго, мусу з кокоса та банану, кюлі з манго та маракуйї, глазурі з манго та маракуйї та швейцарської меренги.

Не можна забувати про “Абсолютну фісташку”, яка складалася з фісташкового бісквіту, хрусткої фісташки, соусу з фісташки, фісташкового ганашу та глазурі.

Учасники майстер-класу не тільки дегустували ці чудові десерти, але й отримали від шеф-кондитера безцінні поради щодо їхнього створення. Він поділився своїм багатим досвідом та цінними знаннями з усіма присутніми, розкривши таємниці своєї майстерності.

Кулінарна студія Chef University знову стала місцем проведення незабутнього заходу, який приніс багато задоволення та натхнення всім учасникам. Майстер-клас Антона виявився великим успіхом, дозволяючи кожному зануритися в світ вишуканих десертів та вдосконалити свої кулінарні навички.