Внутрішня презентація: Знайомимось з брендом Aptunion  - BWF

Пошук Best Way Foods

ключові слова
Generic filters
Новини

Цього тижня наша команда мала унікальну можливість ознайомитися з новим брендом кондитерської сировини Aptunion. Відома французька компанія спеціалізується на виробництві фруктових включень, які відмінно підходять для різноманітних кондитерських виробів: випічки, шоколаду, цукерок, драже, круасанів.

 

Асортимент розподіляється в залежності від способу обробки:

 

  • цільні шматочки, оброблені цукрами – наприклад, чорниці або смородина.
  • кандирувані включення (переважно сушена сировина, оброблена цукровим сиропом і поділена на рівномірні гранули за потреби) – апельсин, імбир та інші.

 

Деякі одиниці, такі як апельсин і лимон, представлені в двох розмірах, тому можуть прикрасити безліч ваших рецептів. Апельсин 3-6 мм та 6-8 мм, а лимон 1-3 мм і 6-8 мм. Чорниці доступні у вигляді цілих ягід і в шматочках стабілізованого пюре. Створюйте оригінальні тістечка, коктейлі, йогурти, кремові начинки або просто декоруйте готові страви. Кулінарні експерименти будуть ще більш цікавими зі застосуванням фруктових включень.

 

Під час презентації наша команда паралельно дізнавалася про тонкощі виробництва та використання фруктових включень Aptunion й спостерігала за процесом приготування десертів. Ми дізналися про їхню високу якість та унікальний смак, який додає особливу насиченість й ароматність будь-якому десерту.

 

Наші технологи приготували різноманітні кондитерські вироби з використанням продукції бренду й поділилися з нами цінними порадами щодо оптимального використання цих фруктових включень для випічки. Французькі круасани, великодні кулічі й мазурки, тістечка – ось лише декілька запропонованих нам рецептів. Тому ці компоненти розширять не тільки повсякденне меню, але й вдосконалять святкові страви для особливих випадків.

Тепер ви можете купити фруктові включення Aptunion і насолоджуватися вишуканими смаками улюблених десертів. Якісна сировина це ключ до розвитку вашої кулінарної майстерності.