5 лютого у кулінарній студії Chef University відбувся майстер-клас із приготування альтернативного морозива разом з технологом Марією Деркач.
Учасники дізналися, як створювати корисне морозиво на рослинних інгредієнтах для розширення асортименту та залучення нових клієнтів. Завдяки високоякісним інгредієнтам із портфеля компанії Best Way Foods вдалося досягти досконалих смаків та текстур, особливо у веганських рецептах.
У програмі були представлені:
🍦 Морозиво на кокосових вершках з малиною без білого цукру
🍦 Морозиво вишневе на пасті кеш’ю без білого цукру
🍦Ріжок без глютену та білого цукру
🍦 Протеїнове морозиво
🍦 Морозиво кисломолочне на основі кефіру
🍦 Морозиво карамельне без білого цукру
🍦Морозиво «Лассі-Манго»
Марія Деркач поділилася актуальними техніками та знаннями, які допоможуть учасникам створювати креативні рішення для нових сезонів та залишатися попереду гастрономічних трендів.
Дякуємо всім учасникам за атмосферу натхнення та позитива! Слідкуйте за нашими анонсами й долучайтеся до майбутніх майстер-класів від Best Way Foods, щоб розвивати свої навички та відкривати нові можливості у кулінарії.