20 серпня, за численними проханнями, наша студія Chef University провела повторний майстер-клас «Healthy food десерти». Наш бренд-шеф Руслан продемонстрував як готувати десерти без цукру, лактози, глютену, і навіть веганські смаколики.
Готували:
1. Безглютеновий десерт з ванільним фростінгом
2. Чизкейк кокос-фундук
3. Енергетичний батончик
4. Кокосовий пиріг
5. Роше з мигдаля та сублімованої малини
6. Трюфель з марципаном та малиною
7. Снек “карамелізований мигдаль в пудрі полуниці”
Основними інгредієнтами для наших десертів стали продукти від Best Way Foods:
– Ваніль Prova
– Молочні продукти Debic
– Кокосові продукти Cocoxim
– Горіхові продукти SantoSantaniello
– Цукрозамінник, що карамелізується, Zusto
– Шоколад без доданого цукру (на мальтитолі) Barry Callebaut
– Фруктові включення
Завершився майстер-клас, як зазвичай, смачною дегустацією, під час якої кожен міг насолодитися смаком корисних десертів. Як завжди, дякуємо усім учасникам заходу і з нетерпінням чекаємо наступних зустрічей з Вами!