29.01.2025 МАЙСТЕР-КЛАС «МОРОЗИВО: НОВИЙ ПОГЛЯД НА КЛАСИКУ» ВІД ТЕХНОЛОГА МАРІЇ ДЕРКАЧ - BWF

Пошук Best Way Foods

ключові слова
Generic filters
Академия шоколада

29.01.2025 МАЙСТЕР-КЛАС «МОРОЗИВО: НОВИЙ ПОГЛЯД НА КЛАСИКУ» ВІД ТЕХНОЛОГА МАРІЇ ДЕРКАЧ

Запрошуємо на майстер-клас «Морозиво: новий погляд на класику»!

Наш технолог Марія Деркач відкриє вам секрети, як поєднати класичні рецепти морозива із сучасними трендовими смаками.

Дата: 29 січня
Час: 10:00
Місце: м. Київ, вул. Машинобудівна, 41, студія Chef University

У програмі майстер-класу:

  • Ванільне морозиво а-ля «Дубайський шоколад»
  • Подвійне ескімо горіхове з фруктовим сорбетом
  • Карамельно-фруктове ескімо
  • Крем-брюле
  • Сендвіч-морозиво


Чому варто відвідати?

– Ви дізнаєтесь про тонкощі роботи з ваніллю, шоколадом і горіховими пастами.
– Отримаєте практичний досвід у професійній кулінарній студії.
– Надихнетеся на створення власних десертів.

Запис за телефоном: +38 096 500 46 36

Не пропустіть можливість створити унікальне морозиво, яке стане вашим кулінарним шедевром! 

Розташування

м. Київ, вул. Машинобудівна 41

Вчитель

Марія Деркач

Рівень складності:

Середній

Дата

Вчитель

Мова

Розташування

Ціна

Статус

29.01.2025

Марія Деркач

Українська

м. Київ, вул. Машинобудівна 41