Азіатська кухня: секрети тонкощі створення найсмачніших страв - BWF

Пошук Best Way Foods

ключові слова
Generic filters
Новини

20 липня, в Сhef University, був захоплюючий день для всіх прихильників смачної їжі та кулінарних відкриттів. Ми провели захоплюючий майстер-клас з азіатської кухні під керівництвом провідного шеф-кухаря Дмитра Мариненка.

Учасники заходу отримали унікальну можливість дізнатися більше про традиції та особливості азіатської кухні. Дмитро розповів про різноманітність страв із східних країн, поділився історіями, пов’язаними з їх приготуванням, дав корисні поради для тих, хто хоче самостійно спробувати готувати азіатські страви.

Один із найцікавіших моментів майстер-класу було приготування п’яти азіатських страв, які були представлені в програмі заходу.

Почавши з різноманітних супів азійської кухні, Дмитро Мариненко ділівся технікою приготування автентичного та ароматного супу “Том Ям”. Його пояснення та рекомендації здійснили подорож у світ пікантних та багатогранних смаків.

Шеф-кухар навчив учасників готувати екзотичний салат з деревними грибами, ніжною телятиною та сочним королівським манго. Від забезпечення гармонії смаків до вигляду страви – кожна деталь відіграла важливу роль.

На майстер-класі не обійшлося без популяної локшини удон. Шеф-кухар розповів поділився рецептом ситного удону з ніжною качкою.

Любителі вегетаріанської кухні були в захваті від закуски, що об’єднує копчений смак грибів та ніжний тофу. Шеф-кухар навчив, як досягти гармонії смаків та створити вражаюче блюдо.

Завершальною стравою на дегустаційному маршруті був салат з фунчозою, свіжим тунцем та ароматним горіховим соусом. Шеф-кухар вчити впізнавати найкращі інгредієнти та створювати гастрономічні шедеври.

Майстер-клас від  Дмитра Мариненка став чудовою можливістю для всіх прихильників гастрономії поглибитися у світ азіатської кухні, навчитися готувати найвишуканіші страви та отримати задоволення від творчого процесу. Не дивно, що подібні заходи здатні збагатити наше кулінарне досвід і відкрити нові можливості для смакових експериментів.