25 вересня команда Chef University провела виїзний майстер-клас у місті Дніпро на тему «Кокосові десерти & Гарячі напої», який відвідали кулінарні ентузіасти та професіонали галузі. Захід відбувся за участі двох відомих технологів – Лариси Лавро та Юрія Савчука.
Майстер-клас був розділений на дві частини: кокосові десерти та гарячі напої, кожна з яких привернула увагу своєю унікальністю та оригінальним підходом до приготування.
Кокосові десерти від Лариси Лавро:
- Тістечко нарізне «Кокосовий Всесвіт»
- Тістечко мусове «Мадам Жозі-Коко»
- Макаронс
- Кокосовий десерт з чіа
Гарячі напої від Юрія Савчука:
- Солодовий чай з обліпихою та м’ятою
- Матча на фісташковому молоці
- Чорний шоколад на фундучній пасті
- Смородиново-липовий чай
- Малиновий чай з розмарином
- Безалкогольний глінтвейн
- Чорничний шоколад
- Анчан на мигдалевій пасті
- Грушевий чай
- Вишневе какао
У процесі приготування страв і напоїв використовувалися інгредієнти від провідних брендів, таких як CocoXim, Terravita, Callebaut, Zusto, Cookit, Prova, Debic, Campina, Dira Frost, Cacao Barry, Santo Santaniello та Aptunion. Це дозволило забезпечити не тільки відмінний смак, але й найвищий стандарт якості.
Кожен учасник майстер-класу отримав сертифікат про участь та можливість скуштувати всі створені десерти та напої. Захід не лише відкрив нові кулінарні горизонти, але й надихнув на нові сміливі експерименти.
Такий майстер-клас – це ідеальна можливість для професіоналів та аматорів кулінарії розширити свої знання та дізнатися про сучасні тренди у світі десертів і напоїв!