22 листопада у кулінарній студії Chef University пройшов майстер-клас “Вироби з рисового борошна”, де наш бренд-шеф Руслан Вичеров розкрив секрети приготування страв із рисового борошна! Ці страви вражають не лише смаком, а й подачею, відкриваючи нові можливості для кулінарії.
На майстер-класі ми готували:
• Сирники з рисовим борошном
 • Лаваші з рисового борошна (тунець, том ям, томат-цибуля)
 • Чизкейк джандуйя — кокос
 • Рисові капкейки з ванільним фростінгом
 • Фокача з рисового борошна з оливками та пармезаном
У процесі приготування ми використовували високоякісні інгредієнти від Best Way Foods:
• Горіхові продукти SantoSantaniello
 • Цукор Couplet Sugars
 • Молочні продукти Debic
 • Шоколад Callebaut
 • Кокосові продукти CocoXim
 • Тунець BACHI
 • Ванільні продукти Prova
Завдяки цим інгредієнтам кожен рецепт отримав насичений та вишуканий смак, що став справжнім відкриттям для наших учасників!
Усі учасники отримали сертифікати, насолодилися дегустацією і занурилися у світ незвичайних рецептів, відкриваючи для себе нові кулінарні можливості з рисовим борошном!
Дякуємо, що були з нами! Слідкуйте за нашими оновленнями, щоб не пропустити наступні майстер-класи!
 
  
  
  
  
  
  
  
 