22 листопада у кулінарній студії Chef University пройшов майстер-клас “Вироби з рисового борошна”, де наш бренд-шеф Руслан Вичеров розкрив секрети приготування страв із рисового борошна! Ці страви вражають не лише смаком, а й подачею, відкриваючи нові можливості для кулінарії.
На майстер-класі ми готували:
• Сирники з рисовим борошном
• Лаваші з рисового борошна (тунець, том ям, томат-цибуля)
• Чизкейк джандуйя — кокос
• Рисові капкейки з ванільним фростінгом
• Фокача з рисового борошна з оливками та пармезаном
У процесі приготування ми використовували високоякісні інгредієнти від Best Way Foods:
• Горіхові продукти SantoSantaniello
• Цукор Couplet Sugars
• Молочні продукти Debic
• Шоколад Callebaut
• Кокосові продукти CocoXim
• Тунець BACHI
• Ванільні продукти Prova
Завдяки цим інгредієнтам кожен рецепт отримав насичений та вишуканий смак, що став справжнім відкриттям для наших учасників!
Усі учасники отримали сертифікати, насолодилися дегустацією і занурилися у світ незвичайних рецептів, відкриваючи для себе нові кулінарні можливості з рисовим борошном!
Дякуємо, що були з нами! Слідкуйте за нашими оновленнями, щоб не пропустити наступні майстер-класи!