Майстер-клас «Вироби з шоколаду» з Ларисою Лавро! - BWF

Пошук Best Way Foods

ключові слова
Generic filters
Новини

27 листопада кулінарна студія Chef University перетворилася на справжню шоколадну майстерню! Під керівництвом нашого досвідченого технолога Лариси Лавро ми разом поринули у світ витонченого шоколадного мистецтва.

На майстер-класі створили неймовірні шедеври:
• Нуга «Блан»
• Цукерка «Маліне»
• Цукерка «Кроке з лікером»
• Цукерка «Жоліє»
• Нарізна цукерка «Ріо Кокос»
• Шоколадна плитка «Origine»
• Плитка шоколаду а-ля «Дубайський шоколад»

Смак кожного виробу був досягнутий завдяки високоякісним інгредієнтам від Best Way Foods:

  • молочні продукти Debic
  • горіхові інгредієнти Santo Santaniello
  • шоколад Cacao Barry, Callebaut, Zusto


Особливу увагу привернула наша новинка — фруктові заморожені пюре від бренду Capfruit. Цей продукт без цукру, консервантів чи барвників зберігає натуральний смак та аромат свіжих фруктів.

Кожен учасник отримав не лише практичні знання та сертифікати, але й заряд натхнення для майбутніх кулінарних звершень! Атмосфера була наповнена творчістю, спілкуванням та незабутніми смаками.

Слідкуйте за нашими анонсами, щоб не пропустити наступні майстер-класи та можливість поринути у творчість і насолодитися процесом разом із нами!