27 листопада кулінарна студія Chef University перетворилася на справжню шоколадну майстерню! Під керівництвом нашого досвідченого технолога Лариси Лавро ми разом поринули у світ витонченого шоколадного мистецтва.
На майстер-класі створили неймовірні шедеври:
• Нуга «Блан»
• Цукерка «Маліне»
• Цукерка «Кроке з лікером»
• Цукерка «Жоліє»
• Нарізна цукерка «Ріо Кокос»
• Шоколадна плитка «Origine»
• Плитка шоколаду а-ля «Дубайський шоколад»
Смак кожного виробу був досягнутий завдяки високоякісним інгредієнтам від Best Way Foods:
- молочні продукти Debic
- горіхові інгредієнти Santo Santaniello
- шоколад Cacao Barry, Callebaut, Zusto
Особливу увагу привернула наша новинка — фруктові заморожені пюре від бренду Capfruit. Цей продукт без цукру, консервантів чи барвників зберігає натуральний смак та аромат свіжих фруктів.
Кожен учасник отримав не лише практичні знання та сертифікати, але й заряд натхнення для майбутніх кулінарних звершень! Атмосфера була наповнена творчістю, спілкуванням та незабутніми смаками.
Слідкуйте за нашими анонсами, щоб не пропустити наступні майстер-класи та можливість поринути у творчість і насолодитися процесом разом із нами!