12 вересня в кулінарній академії Chef University відбувся семінар для індустріальних партнерів на тему “Різдвяна випічка”. Захід провели Бренд-шеф Руслан Вичеров та технолог Надія Іванова, де гостям представили різноманітну та унікальну випічку, створену спеціально до різдвяних свят.
Серед представлених виробів були такі кулінарні шедеври, як:
- Англійський різдвяний кекс
- Португальський різдвяний пиріг
- Солодовий штолен
- Мармурове сабле з мандариновим конфі та цукатами
- Марципанове печиво з імбиром
- Імбирне печиво
- Шоколадно-солодовий різдвяний пиріг
- Фісташкова пандоро
На семінарі фокус був зроблений на якості інгредієнтів і продукції, яка використовувалася у рецептурі страв. Учасники отримали можливість глибше ознайомитися з процесом створення цих випічок, дегустували готові вироби та обговорювали перспективи використання продуктів у власних виробництвах.
На заході були представлені продукти від таких брендів, як Callebaut, Santo Santaniello, Couplet Sugar, Zusto, CocoXim, Cacao Barry, Cookit, Bellaria, Terrvita, Lameri Cereals, Bensdorp, D’orsogna, Dianafood, Debic, Campina, Kerry, Foodchem.
Семінар став чудовою платформою для індустріальних партнерів, де вони не лише насолодилися святковими шедеврами, а й дізналися про нові підходи до роботи з різдвяною випічкою.