Солодкі барви весни й літа: створюємо вишукані десерти на майстер-класі “Фруктова насолода” - BWF

Пошук Best Way Foods

ключові слова
Generic filters
Новини

19 квітня наша команда, сповнена творчого ентузіазму та жаги до нових кулінарних відкриттів, зібралася в затишних стінах академії Chef University на майстер-класі “Фруктова насолода”. Наближення літнього сезону знову нагадує про себе атмосферою запашних свіжих фруктів та духмяних солодощів, адже кожен із нас прагнув розкрити секрети приготування літніх десертів та збагатити свій досвід новими смаками під керівництвом видатних майстрів. Тому ведучою заходу була відома шеф-кондитер Лариса Лавро. Учасники дізналися про нові рецепти, оволоділи сучасними техніками обробки інгредієнтів та декорування десертів. Усі присутні долучалися до процесу, креативили та натхненно поглиблювали свої кулінарні знання й навички.

 

Цього разу на майстер-класі учасники мали нагоду створити справжні шедеври кондитерського мистецтва. Першим за програмою стало тістечко “Рубі” — ідеальне ніжне фруктове поєднання.

Ця солодка композиція приваблює яскравими відтінками та апетитним виглядом, який створювався через використання шоколаду Rubi, у нашому асортименті є два його варіанти від брендів Best Way Foods та Callebaut.

 

А далі ми дізналися про два рецепти макаронс. Для шанувальників тропічних смаків кондитери представили макаронс “Кокос-ананас”. Їхнє хрустке безе, базове для будь-якого десерту макаронс, доповнювало ароматну начинку з екзотичним шлейфом. А для любителів кисло-солодких ягідних нот не залишилася осторонь класика — макаронс “Малина” з яскравою, насиченою начинкою, що спокушала соковитими нотками. Однак справжньою родзинкою програми став розкішний Шу з лісовими ягодами. Цей аристократичний французький десерт вразив витонченим поєднанням хрумкої основи, делікатного мусу та свіжих ягідних присмаків.

 

А як щодо вишуканих мусових тістечок, що зараз є одним з головних трендів сучасної кондитерської індустрії? Першим серед них був ягідний тарт з мусом делікатної структури. Цей десерт був гармонійною симфонією ніжних смаків та ароматів, що миттєво розчинялися, залишаючи по собі солодкі спогади. А для тих, хто полюбляє ще більш оригінальні смакові рішення, майстри підготували тарт “Екзотик” з незвичайним поєднанням екзотичних фруктів. Це був справжній вибух тропічних ароматів та вишуканих текстур.

 

Основними інгредієнтами десертів стали продукти від Best Way Foods. Зокрема, у начинках використовувалися фруктові пюре неперевершеної якості від Dirafrost. Ці натуральні продукти наділили страви соковитим, багатим смаком та забезпечили ніжну, оксамитову текстуру. Важливо зазначити, що всі види пюре виготовлені з відбірної сировини без консервантів, барвників й підсилення смаку чи аромату. Тому кожен десерт мав надзвичайно натуральний смак. 

 

Окрім такої бази також застосовувалися фруктові включення Aptunion, заморожені фрукти Dirafrost, молочні продукти Debic та Campina, кокосові продукти Cocoxim, функціональні включення Cookit.

 

Традиційно, наприкінці заходу всі учасники отримали сертифікати за участь у майстер-класі та змогли продегустувати готові десерти. Вас спокусили ці апетитні деталі? Тоді запрошуємо вдосконалити свою майстерність разом із Best Way Foods! Стежте за нашими новинами про

майбутні майстер-класи та не пропускайте можливість унікальних експериментів з видатними кухарями.