Справжнє свято смаків: майстер-клас «Кокосові десерти» з Євгенією Любар! - BWF

Пошук Best Way Foods

ключові слова
Generic filters
Новини

8 листопада у кулінарній студії Chef University шоколатьє Євгенія Любар провела неймовірний майстер-клас, де учасники поринули у світ кокосових десертів:

• Батончик “Баунті”
• Трюфель “Піна Колада”
• Снек “Малина-кокос”
• Снек “Кокосовий бонжур”
• Павлова “Малібу”

Ці десерти об’єднує ніжна текстура, вишукана гармонія кокосу та фруктів, а також бездоганний смак завдяки використанню високоякісних інгредієнтів від Best Way Foods.

Основу для десертів склала кокосова продукція від CocoXim — 100% натуральний продукт, виготовлений із свіжої м’якоті кокоса методом холодного віджиму. Такий процес зберігає природний смак і корисні властивості кокосу без жодних домішок. CocoXim — це ідеальне рішення для натуральних десертів.

Інші інгредієнти, що доповнили смак десертів:

• Ваніль Prova
• Фруктові включення Dira
• Молочні продукти від Debic та Campina
• Шоколад Cacao Barry
• Пудра Couplet Sugars
• Хрусткі декори Lamer Careals
• Пектин Louis Francois

Всі учасники отримали сертифікати, насолодилися дегустацією та зарядилися позитивними емоціями. Дякуємо, що були з нами! Слідкуйте за нашими оновленнями, щоб не пропустити наступні майстер-класи!