6 червня шеф-кухар Александр Громлюк провела захоплюючий майстер-клас з найсмачніших сніданків. Учасники отримали можливість оволодіти секретами приготування різноманітних страв, які допоможуть почати день з енергією та смаком.
Програма майстер-класу була насичена різноманітними стравами, серед яких:- Скрембл зі шпинатом та лососем – поєднання білківого скремблу з ароматним шпинатом та ніжним лососем.
- Омлет з асорті томатів – свіжі томати різних сортів, додані до ніжного омлету, створюють неперевершений смаковий букет.
- Білковий омлет з лососем та соусом Голландез – поєднання високоякісного лосося з білковим омлетом та насиченим соусом Голландез.
- Хашбраун – смажена картопля, яка стає хрусткою зовні та м’якою всередині, ідеальна як доповнення до сніданку.
- Ростбіф тост з горіховим соусом – ніжний ростбіф, подається на хрусткому тості із смачним горіховим соусом.
Учасники майстер-класу мали змогу навчитися приготувати ці чудові страви під керівництвом досвідченого шефа-кухаря Александра Громлюка. Вони отримали багато цінних порад та вражень, які допоможуть їм створити смачні сніданки вдома.
Шеф-кухар Александр Громлюк знову довів, що гастрономічне мистецтво може бути доступним і захоплюючим для всіх. Захід став незабутнім досвідом для всіх учасників, які вивчили нові рецепти та змогли насолодитися неперевершеними сніданками, приготованими своїми руками.