Сучасний підхід у випіканні: листові та пасхальні вироби - BWF

Пошук Best Way Foods

ключові слова
Generic filters
Новини

5 грудня в кулінарній студії Chef University відбувся семінар на тему «Все та навіть більше про листові та пасхальні вироби», організований для індустріальних партнерів. Технолог Bakery-напрямку, Надія Іванова, провела захід, на якому учасники отримали унікальну можливість поглибити свої знання у двох ключових напрямках: листові та пасхальні вироби.

На заході були продемонстровані:
• Круасан солодовий
• Творожну бездріжджову Пасху
• Круасан тісто для заморозки
• Іспанський пасхальний пиріг Мона Де Паскуа
• Круасан тривалого зберігання

✔️Листові вироби
Ця частина семінару була присвячена:

• ключовим особливостям листових виробів;
• технології виготовлення прес-круасанів, круасанів тривалого зберігання та круасанів для заморозки;
• у чому різниця між різними видами круасанів.

Особливу увагу було приділено декоруванню круасанів: як зробити так, щоб їх зовнішній вигляд легко передавав інформацію про начинку. Учасники побачили креативні способи презентації, які допомагають вирізнятися серед конкурентів.

✔️Пасхальні вироби
Ця частина семінару була присвячена:

• функціональним продуктам, які забезпечують тривале зберігання, кращий підйом тіста та рівномірну, тонку скоринку;
• оптимальним компонентам, що покращують якість випічки;
• різноманітним включенням та їх перевагам перед стандартними аналогами (цукати, родзинки тощо).

Окрім цього, були представлені сучасні методи декорування пасхальних виробів, які додають естетичної привабливості, адже клієнт спочатку обирає очима, а вже потім оцінює смак.

Також учасники дізналися:
• які інгредієнти потрібні для створення якісного продукту;
• як забезпечити найкращу текстуру та свіжість;
• як зберегти вологу та подовжити термін зберігання виробів.
• переваги використання високоякісних інгредієнтів перед традиційними компонентами

✔️ Інгредієнти Best Way Foods
У процесі виготовлення продукції використовувалися високоякісні інгредієнти: Debic, Campina, Lameri Cereals, Bensdorp, D’orsogna, Cauplet Sugars, Zusto, CocoXim, Callebaut, Terravita, Dianafood, Aptunion, Design, Kerry, Foodchem.

Наприкінці семінару учасники змогли продегустувати готові вироби, оцінити їх смакові характеристики та візуальний вигляд, а також отримати практичні поради для впровадження нових знань у свою роботу.