Випічка з ароматом Різдва: Chef University вражає різдвяними шедеврами - BWF

Пошук Best Way Foods

ключові слова
Generic filters
Новини

28 серпня кулінарна студія Chef University влаштувала надзвичайно цікавий майстер-клас, присвячений різдвяній випічці. Ми відкрили секрети приготування традиційних різдвяних десертів під керівництвом двох експертів: технолога Надії Іванової та бренд-шефа Руслана Вичерова.

Програма майстер-класу була насиченою та різноманітною. Учасники вчилися готувати такі смачні вироби, такі як:

1. Англійський різдвяний кекс

Англійський різдвяний кекс, або *Christmas Cake*, сповнений сухофруктів, горіхів і прянощів. Він має глибокий, солодкий смак з нотками чорного рому і ароматними спеціями.

2. Мармурове сабле з мандариновим конфі і цукатами

Це розсипчасте печиво з мраморним малюнком, яке створюється за рахунок змішування двох різних видів тіста: ванільного і шоколадного. В нашому варіанті доповнене мандариновим конфі та цукатами, що додають яскравого фруктового смаку і ніжного аромату.

3. Марципанове печиво з імбирем

Цей десерт поєднує в собі солодкість марципану з пікантним смаком імбиру. Печиво має насичений смак, трохи хрустка зовні та м’яка всередині текстура.

4. Шоколадно-солодовий пиріг

Цей пиріг вражає своєю глибиною смаку. Насичений смак какао, який чудово доповнюється солодовими нотками. Солодовий компонент додає пирогу легкі карамельні відтінки і приємну солодкість, що контрастує з гіркуватістю какао.

5. Португальський Різдвяний пиріг

Португальський різдвяний пиріг – цк великий круглий пиріг, наповнений сухофруктами, горіхами та цукатами. Він має насичений, солодкий смак з легкими нотками спецій.

6. Штолен солодовий

Штолен – традиційний німецький різдвяний хліб, який має щільну текстуру і багатий смак завдяки додаванню родзинок, горіхів і прянощів. Солодовий варіант штолена відрізняється своєю інтенсивною солодовою ноткою, яка гармонійно поєднується з пряними спеціями та сухофруктами.

7. Імбирне печиво

Імбирне печиво є невід’ємною частиною різдвяного сезону. Це пряне печиво з інтенсивним ароматом імбиру, кориці і гвоздики. Воно має хрустку текстуру і насичений смак з пікантним післясмаком.

8. Фісташкова пандоро

Це італійський святковий хліб, що характеризується м’яким, ніжним смаком та збагаченим ароматом фісташок.

Для досягнення ідеальних смакових якостей та текстур, технологи використовували високоякісні продукти від компанії Best Way Foods, зокрема:

– Фруктові включення Aptunion

– Фруктові пюре Dirafrost

– Осматика Desing

– Ваніль Prova

– Молочні продукти Debic

– Цукрові включення Couplet Sugars

– Горіхові продукти SantoSantaniello

– Функціональні продукти Kerry, Louis Francois, Muntons

Майстер-клас “Різдвяна випічка” став чудовою можливістю для учасників не лише ознайомитись з новими рецептами, але й насолодитися атмосферою святкової кулінарії, що наближає до Різдва. В кінці заходу учасники мали можливість насолодитися дегустацією всіх приготованих виробів, а також отримали сертифікати, що підтверджують їх участь у майстер-класі.