14.06.2023 Практичний мастер-клас по роботі з листковим тістом від Віталія Пархомця
14 червня, у кулінарній студії Chef University відбудеться практичний майстер-клас з роботи з листковим тістом від шеф-пекаря Віталія Пархомця.
Це чудова можливість дізнатися секрети створення ніжної та смачної випічки з використанням цього виду тіста.
Пархомець Віталій шеф-технолог хлібопекарського виробництва, який з 2010 в ресторанному бізнесі.
Працював в таких закладах, як ресторан “Абу-Дабі”, готельно-ресторанний комплекс “Хрещатик”, ресторан “Песто”, гірськолижний та SPA курорт “Буковель”, кондитерська-пекарня “Bonaparte”.
В 2014 році зайняв 1 місце серед 57 ресторанів в конкурсі для «Хлібний дар».
В програмі:
КРУАСАН КЛАСИЧНИЙ
СЛОЙКА ЦИЛІНДР
КРУАСАН ФУНДУК-ЯБЛУКО
КРАФІН З КАРАМЕЛЛЮ
ДАНІШ З ВИШНЕЮ ТА КРЕМОМ ПАТІСЬЄР
КОСА З ПОЛУНИЦЕЮ
МЕРЕНГОВИЙ КРУАСАН
МИГДАЛЕВИЙ КРУАСАН
Початок майстер-класу 10:00, тож не пропустіть цю чудову нагоду навчитися від справжнього фахівця. Запишіться вже сьогодні на захід та отримайте унікальну можливість поринути у світ неймовірної випічки разом Chef University.
Київ, студія Chef University
Віталій Пархомець
Середній
Дата
Вчитель
Мова
Розташування
Ціна
Статус
14.06.2023
Віталій Пархомець
Українська
Київ, вулиця Машинобудівна 41
3000