21.05.2025 МАЙСТЕР-КЛАС “МОРОЗИВО&СОРБЕТИ” М.ЛЬВІВ ВІД ТЕХНОЛОГА МАРІЇ ДЕРКАЧ
Запрошуємо на майстер-клас з приготування сорбетів, класичного та веганського морозива без фризера за допомогою морожениці Ninja.
Дата: 21 травня
Час: 10:00
Місце: м.Львів, вул. Городоцька, 226А, студія кулінарних вражень U.COOK
У програмі презентуємо:
Класичне морозиво:
– Вишневе мусове
– Шоколадний пломбір
Веган морозиво:
– Протеїнове
– Морозиво на кокосових вершках з чорницею
Сорбети:
– Лохина-лічі з розмарином
– Манго-бергамот з маком
– Алкогольний Sgroppino
– Диня
Це чудова можливість розширити асортимент навіть для крафтових закладів без значних витрат на обладнання.
Телефонуйте для запису: +38 (063) 964 14 58 Глушко Володимир
м.Львів, вул. Городоцька, 226А, студія кулінарних вражень U.COOK
Марія Деркач
Середній
Дата
Вчитель
Мова
Розташування
Ціна
Статус
21.05.2025
Марія Деркач
Українська
м.Львів, вул. Городоцька, 226А, студія кулінарних вражень U.COOK